ProCureOn

Procureon
Procureon biedt kennis- en capaciteitsoplossingen voor vraagstukken op het gebied van supply chain management (o.a. inkoop en logistiek) bij opdrachtgevers binnen de technische (maak)industrie in Zuid Nederland. Met een team van ruim dertig professionals bieden wij diverse diensten aan, namelijk:
• Inkoop en supply chain projecten
• Interim ondersteuning
• Inkoop en supply chain management traineeships

Onze opdrachtgevers zijn innovatieve technische (maak)bedrijven in de omgeving van Noord-Brabant en Limburg. We werken samen met internationale technologische vooraanstaande bedrijven, zoals ASML, VDL, Marel, Vanderlande en Thermo Fisher Scientific.

Wij bieden functies aan op basis van detachering, werving & selectie en sinds een aantal jaren traineeships voor jonge, getalenteerde HBO-ers en WO-ers. Een uitgelezen kans voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen in de bovengenoemde vakgebieden bij opdrachtgevers die willen werken aan de instroom van jong talent, waarbij je naast uitdagende projecten intensieve begeleiding, aanvullende trainingen en opleidingen krijgt vanuit Procureon en onze opdrachtgevers.

Naast het aanbieden van functies en het ondersteunen van onze opdrachtgevers bij diverse inkoop- en logistieke vraagstukken, faciliteren wij graag onze medewerkers, relaties en connecties met mogelijkheden tot kennisdeling. Zo organiseren we bedrijfsbezoeken voor studenten bij onze opdrachtgevers, voor onze medewerkers intervisies en medewerkersbijeenkomsten en voor klanten organiseren we jaarlijks onze CPO-dag en houden we regelmatig een inloopochtend. Hier bovenop hebben wij met regelmaat informele en leuke personeelsuitjes en doen wij mee met diverse (sport)evenementen.

Interesse?
Is jouw interesse gewekt in onze organisatie en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Sarianne de Jong via 040-2484228. Of doe direct een open sollicitatie via sarianne@procureon.nl.

Summary

Locations in The Netherlands:
Procureon B.V.
Furkapas 4
5624 MD Eindhoven

T (040) 248 42 28
info@procureon.nl
www.procureon.nl