Bol.com

Plezier in je werk hebben, bijdragen aan een steeds verder groeiende winkel, 6,5 miljoen klanten winkelgemak bezorgen en samen successen vieren. Dat is werken bij bol.com         

De winkel van ons allemaal is de winkel van miljoenen klanten. Al die klanten willen we niet alleen helpen om snel te vinden wat ze zoeken, maar ook persoonlijk inspireren en faciliteren. Vergelijk het met een restaurant; we willen geen standaard gerechten serveren, maar gasten verrassen met unieke smaakcombinaties. Waarbij we ook nog eens rekening houden met eventuele allergieën. Bol.com maakt de winkel dus elke dag een stukje persoonlijker en relevanter voor onze klanten. Die klantervaring begint online en eindigt bij het in ontvangst nemen van het pakketje. Omdat we de customer journey integraal willen optimaliseren, investeren we volop in innovatieve supply chain concepten, waarbij schaalbaarheid een kernbegrip is. Kun jij daar een beslissende bijdrage aan leveren? En spreekt een dynamische, hoog-volume omgeving, waarbij zeer intensief wordt samengewerkt tussen supply chain professionals, buyers en category managers, je aan? Vind de balans tussen c(ommercieel) en q(uantity) denken!

Werken bij bol.com
Achter het grote succes van bol.com staat een team van ruim 1000 enthousiaste professionals. Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben zeker ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor bol.com, maar ze zijn ook bereid nèt dat stapje harder te lopen voor de beste winkel van Nederland en België. Het feit dat we een groeiend aantal klanten mogen verwelkomen, onze omzet jaarlijks verder stijgt en dat we regelmatig felbegeerde publieks- en vakprijzen winnen, hebben we aan deze kanjers te danken. Werken bij bol.com betekent dat je kritisch en constructief bent, een collegiale en commerciële instelling hebt, maar vooral dat je plezier in en passie voor je werk hebt. Bij bol.com vinden we het leuk om uit te blinken in ons vakgebied en ieder krijgt hier veel verantwoordelijkheid. Samen vieren we onze successen en dat doen we uitbundig. Want iedere dag keihard werken mag beloond worden!

Wat kun je verwachten?                                                                                                                                             

-          Veel verantwoordelijkheid en vrijheid                      

-          Een jonge, innovatieve omgeving

-          Kansen om je te ontwikkelen

-          Marktconform salaris

-          Personeelsfeesten en sportmogelijkheden

-          Actieve commissies zoals: jong bol.com

-          hackathonsSupply Chain & Contracting
De supply chain afdeling staat in het midden van bol.com. Elke dag zijn we bezig om de winkel beter te maken. We ontwikkelen en maken gebruik van slimme algoritmes. We sturing op optimale beschikbaarheid van de voorraad tegen minimale kosten. Het samenspel van demand en supply start bij klantinteresses, loopt via ordering, voorraadbeheer tot retouren. Daarbij hou je rekening met leveranciersafspraken, nieuwe en aflopende promoties en met prijs- en levertijdelasticiteiten. Tot slot zoeken we continu naar verbeteringen in de samenwerking met commercie, IT, logistiek en je leveranciers.

Wil je ook het retaillandschap meehelpen veranderen? Ga naar banen.bol.com of volg ons op Twitter of op Linkedin

                     

    

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Utrecht
Employees in The Netherlands:
900