Davanti

Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of- the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX.  Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. MLS  Premium is de enterprise oplossing voor grote complexe magazijnomgevingen en CORAX is de cloudoplossing voor het midden-MKB- segment met eenvoudigere magazijnprocessen.

Onze WMS’en worden in Zaltbommel ontwikkeld en in de markt gezet door een team van 50 professionals. Hoewel Davanti in Nederland gevestigd is, zijn wij internationaal actief. Zo hebben we implementaties gedaan van IJsland tot Frankrijk en van Ierland tot de Russische Federatie. Ook zijn we nu druk bezig de stap te zetten naar de USA en Australie.

Davanti deelt graag haar jarenlange logistieke kennis met haar klanten en leads maar ook met studenten. Wij vinden het belangrijk ook hen op de hoogte te houden van de stand van de techniek en de ontwikkelingen in de markt.

Summary