Inhousedag Technology & Supply Chain / Operations

Date: 04 Oct 2017

Maak kennis met FrieslandCampina!

Wil jij een dag ervaren hoe het is om bij FrieslandCampina te werken? Tijdens de inhousedag op woensdag 4 oktober nodigen we je uit op ons Innovation Center in Wageningen en geven we je een kijkje in de keuken van ons bedrijf. Je maakt kennis met de mensen en de cultuur, krijgt ons Innovation Center te zien en leert FrieslandCampina beter kennen door onze interactieve Dairy Dilemma Game! Daarnaast vertellen wij je graag alles over onze traineeships in de richtingen Technology en Supply Chain / Operations.

 

Functie omschrijving

Over FrieslandCampina

Royal FrieslandCampina voorziet circa 1 miljard consumenten wereldwijd van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. We zijn een uniek bedrijf omdat 19.000 melkveehouders zowel onze leveranciers als onze aandeelhouders zijn. Met een jaaromzet van 11,4 miljard euro en 22.000 medewerkers is FrieslandCampina één van de grootste zuivelondernemingen ter wereld!

Aanmelden

Ben jij een ambitieuze WO derdejaars bachelor of master student en ben je geïnteresseerd in één van onze traineeships in de richting van Supply Chain / Operations of Technology? Meld je dan nu aan voor de inhousedag van woensdag 4 oktober 2017 door te solliciteren via onze website. De deadline om je aan te melden is 17 september en uiterlijk 20 september krijg je te horen of je geselecteerd bent voor de inhousedag.

Aanmelden voor dit evenement kan via de website van FrieslandCampina.

Activity
04/10